Skip to Content

Olivia Palermo

Всички знаете, че добрите дрехи отварят всички врати. Това съвсем не означава, че те трябва да скъпи, но определено са първото нещо, което хората виждат и могат да кажат много за вас, още преди да сте си отворили устата. Така че е важно те да отговарят на това, което искате да покажете. Това означава, че трябва да поработите върху собствения си стил, защото той е чудесен инструмент, който ще ви накара да се чувствате по-умни, по-секси и по-силни.

kupi-domo

 

 

Вашият стил е вашият подпис!

Намирането всъщност на вашия подпис е доста лесна и много забавна задача. Крайната цел от нея е да намерите правилните ключови думи или фраза, която обобщава вашата личност. Тази фраза ще ви помага винаги, когато пазарувате и когато се обличате всяка сутрин. Разбира се, това не е от жизненоважно значение, но ще ви помогне за това какво искате да покажете на света всеки път, когато се облечете. Защото дрехите са онези знаци за едно лице, които показват на останалите къде отива то или от къде се връща, с какво се занимава и т. н.

За да намерите вашия подпис, започнете със списък на нещата, които харесвате. Този списък може да включва не само дрехи и обувки, но абсолютно всичко: история, изкуство, музика, култура, хоби, любим цвят, храна и др. Когато преминавате през този процес за себе си, вие всъщност ставате дизайнер на собственото си облекло. Дори може да се изненадате, докато проучвате „героя си“, неговия стил и като цяло живота, който той води.
Какъвто и да е вашият подпис, той определено с времето може да се промени и дори да израства.
Какво означава стилово отношение? Ще ви дам пример със себе си. Започнах да купувам класически дрехи със съвсем прости кройки, които съчетавам с прекрасни обувки и нестандартни страховити бижута като пръстен с нож, обеци с вид на очна ябълка и други подобни. И когато отида на среща, усещам как хората ме гледат и забелязват тези леко кървави подробности за иначе моите перфектни изчистени тоалети.
Да измислите свой собствен подпис изобщо не е трудно. На практика може да използвате всички ключови думи, които отговарят на вашия герой и те да бъдат в основата на вашия стил, който може да бъде фантастичен.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90