Skip to Content

white shoes mesБелите обувки се харесват от доста мъже, но не всеки знае с какво да ги съчетава. Те не са подходящи за всеки сезон, затова ако сте решили да си купите бели обувки, е необходимо да спазвате някои правила.

kupi-domo

Белите обувки са подходящи за само летния сезон.

Те не могат да заместят официални черни обувки. Така че, ако нямате обувки за официалния си костюм, белите не са решение.

Не е задължително да сте облечени от главата до петите в бяло, ако искате да носите бели обувки. Ако сте с бял панталон, комбинацията ще бъде скучна. Но в същото време трябва да внимавате за контраста, който не бива да бъде твърде голям. Белите обувки не вървят с черен тоалет, както вече споменахме, също с тъмно сив или тъмно син, което не означава, че не могат да се комбинират с панталон в същите цветове. Условието е те да не бъдат единствения светъл акцент от цялостното ви облекло. Можете да ги съчетаете с колан в светъл цвят. Всички мъже знаят правилото, че обувките и коланът се съчетават по цвят. Не е задължително коланът да е бял, ако не ви харесва, но и не трябва да бъде в тъмен цвят.

Една от най-добрата комбинация е бели обувки с дънки. Ако облечете и риза в светъл цвят, съчетанието ще бъде просто перфектно. Цветът на дънките може да бъде както по-светъл, така и по-тъмен. Но ако искате да привличате вниманието, заложете на по-тъмния деним, с който контрастът ще бъде по-голям.  По този начин белите обувки ще изпъкнат и ако сте съчетали всичко както трябва, можете да бъдете уверени в себе си и да ходите със самочувствие.

Не се притеснявайте да експериментирате с обувки в бял цвят. Бъдете стилни  и уникални. И все пак не забравяйте най-важното: на бели обувки се слагат само бели чорапи.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90