Skip to Content

sexy shoes mesЗа летния сезон модните дизайнери са се погрижили преди всичко за комфорта на женските крака. Не е задължително обувките да са секси или прекалено елегантни. Предложенията са предимно цветни с равни подметки, много ефектни и изключително практични.

kupi-domo

Сред хитовите тенденции са обувки със заострени върхове, дебели токове, както и обувки с многобройни връзки и каишки. Разбира се има и много други модели, различни от водещите, които да отговарят на всеки стил и различните предпочитания.

Едни от най-предпочитаните от дамите са актуалните балеринки с остър връх, тъй като могат да се комбинират с по- елегантно облекло, подходящо за работа. Мокасините и кецовете също сред фаворитите от практични обувки, подходящи както за сухите, така и за дъждовните летни дни.

Материалите, от които са изработени обувките, са предимно велур и кожа. Актуалните са пастелните цветове, сред които розово, зелено, жълто и синьо във всякакви нюанси. Налагат се прозрачните обувки, но трябва да бъдете много да внимавате с какво ще ги комбинарате.

Освен едноцветните, този сезон ще можете да избирате и модели с няколко съчетания. Друга актуална тенденция са принтовете като освен познатите флорални мотиви, изключително модерни и ефектни са принтовете с геометрични фигури и други подобни елементи.

Тази година платформите са заместени с флатформи, които са много по- леки и могат да се носят с всякакви дрехи. Подходящи са не само за ежедневна визия, но и за вечерна. Обувките с масивен и нисък ток, както и тези с каишка също са идеален избор на лятната вечер.

Миналата година на мода бяха дрехите с ресни. Тази година ресните са и при обувките. Моделите с ресни са с голяма доза елегантност и са изключително красиви.

Когато избирате обувки, винаги обръщайте внимание на тяхната практичност. Обувките трябва да допълват тоалета ви. На първо място е тяхното удобство, а не тяхната красота.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90