Skip to Content

aktualno  Една от най-атрактивните модни тенденции за есенно-зимния сезон са много високите ботуши. Изключително смелите варианти са впити плътно по краката, а дължината им стига до средата на бедрата, почти под дупето.

kupi-domo

Другият модел е наистина много изкушаващ, тъй като е две в едно: ботуш и панталон в едно цяло. И двете предложения със сигурност не са практични, тъй като трудно се обуват, а освен това не са подходящи за всички и за всеки повод.

Следваща тенденция е взаимствана от гладиаторските сандали, чиято визия е променена в ботуши. Кожата им се пристяга с безброй шнурове около глезена, стъпалото, прасците или в предната част. Предлагат се всякакви варианти- официални или по-спортни обувки, боти и ботуши. Въпреки, че всички са подходящи за поли и рокли, това не ги прави най-добрият избор за зимата.

Друга идея за студените дни, която ни предлагат модните дизайнери, това са сандали с дебели плетени чорапи.  Това изглежда наистина абсурдно, но според тях колкото повече, толкова по-фешън. И все пак, за тези, които обичат да правят впечатление, това е чудесна идея да се откроят от тълпата. Може да носите чорапи с панталон с дължина над глезена. Ако предпочитате пола, опънете ги до средата на прасеца или под коляното, или ги наберете около глезена.

За почитателките на кънтри стила се предлага разнообразие от каубойски боти и дамски ботуши. Можете да избирате кожени или велурени, със закривени токове и заострени отпред. Някои модели са с допълнителни декорации и елементи. Като цяло каубойските ботуши не подхождат на всякакво облекло, но са идеални за разходка в свободното време. Най-добре се комбинират с дрехи от деним и карирани ризи.

Една от водещите тенденции този сезон са дебелите токове. Тези модели са изключително удобни и независимо от височината на тока, с тях се ходи много лесно. На пръв поглед изглеждат груби, но в действителност са доста елегантни, още повече когато са съчетани с подходящото облекло.

Материята е водеща при избора на обувки и тази година на нея се обръща специално внимание. Дори и най-непретенциозният и изчистен модел може да се превърне в неустоимо изкушение заради материала. На мода са лак, кожа, кадифе и змийска кожа. Но за да не изглеждат тези модели прекалено кичозни, трябва да се внимава с комбинациите. А сред хитовите декорации при зимните обувки са пухчетата и ресните.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90