Skip to Content

sasasaaa  Животът е изключително динамичен и старите тенденции бързо се подменят с нови. А за да бъдем винаги стилни, трябва да знаем какво е актуално, за което ни трябва информация. Днес ще обобщим зимните тенденции и ще хвърлим поглед към пролетно-летните за идната година.

Ще започнем с модния силует, който е сравнително удобен и свободен. Изборът от стилове, кройки и модели е огромен, а свободните кройки правят дрехите да изглеждат страхотно на всяка фигура. Семплото и изчистено облекло дава възможност да експериментираме с всякакви детайли и аксесоари, ако искаме да го направим по-интересно. Повечето модели като цяло са взаимствани от мъжкия гардероб, но са изключително елегантни. Но разбира се, има и много женствени трендове – обувки на токчета, рокли, щампи и др.

Продължаваме с обувките и веднага можем да кажем, че всички актуални модели са сходни със спортния стил. През зимата едни от най-популярните модели са ботушите с дебел и стабилен ток, а през лятото ще бъдат масивните платформи и гладиаторските сандали. Дизайнерите залагат на комфорт и практичност, но разбира се, можете да носите и тънки токчета, стига да не бързате за някъде.

Практичността е заложена и при чантите – обемни и удобни, те ще бъдат актуални дълго време, така че заложете на качествен материал в класически нюанс.

Така стигнахме и до цветове, които са близки до природата. Нюансите са свежи и подхождат на всички. Но докато дойде пролетта все още ще се наслаждаваме на сиво, бежово, маслинено зелено, цвят патладжан, нар, кафе и кварцово розово.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90