Skip to Content

materii  Днес ще надникнем в близкото бъдеще, за да видим какви са прогнозите и анализите на световните модни експерти относно материите, които ще преобладават в гардероба на дамите през през пролетно-летния сезон на тази година.

Едни от водещите материи са с мъниста

Мънистата ще присъстват буквално върху целите материи, дори като основа на платовете. В комбинация с ресни, цветните мъниста създават невероятно усещане за етнос. Дрехите с мъниста придобиват изключително луксозен блясък, но това, което допълнително може да привлече вниманието са лазерно изрязани детайли.

Не само дрехите, но и аксесоарите ще бъдат покрити изцяло с малки цветни мъниста. Така че, очаквайте обувки, чанти, шалове, дори и чорапи с мъниста.

Другите водещи актуални са обемните декорирани дантелени материи, покрити с големи пайети и мъниста, наподобяващи скъпоценни камъни. Ако искате да сте актуални, трябва да включите в гардероба си дрехи и аксесоари с тези елементи каквито са прозрачните прави поли с бляскави акценти, минималистични якета с триизмерни декорации, блестящи шапки с козирки, сандали с перли, класически чанти с много бляскави камъни и още много други.

 

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90