Skip to Content

dress Световните лидери в модния дизайн смятат, че роклята е най-успешното всекидневно дамско облекло. Ние не можем да не се съгласим с тяхното мнение, тъй като дамската рокля е единствената дреха, която прави жената още по-привлекателна и красива. Ето защо, важно е да разберете какви са модните тенденции при тази дреха.

kupi-domo

 

 

 Ще започнем с тъканите и веднага ще ви кажем, че дизайнерите са обърнали най-много внимание на пластовете и комбинациите от няколко различни по цвят и текстура материи. Сред най-популярните съчетания са плетиво и атлас, плетиво и дантела, кадифе и атлас.

Други модели са изработени предимно от плисета, прозрачен шифон и органза, които са много интересни и атрактивни.

 Истински пробив направиха роклите с традиционни зимни пухкави платове, наподобяващи топли и обемисти палта и якета. Наред с тях са и кожените рокли в ахроматични цветове, които отлично се комбинират с едноцветни чанти и ботуши.

 В допълнение към всичко това са и красивите ватирани рокли, главно без ръкави и наподобяващи сукмани,  които са изключително топли и удобни.

 В зависимост от дължината, актуалните модели се предлагат във всякакви варианти- като се започне от класическото миди и се завърши до макси дължините.

 Дизайна също е в най-разнообразен вариант. Някои дизайнери са заложили на пухкави мини рокли, в ярки и смели цветове на точки, които приличат досущ като на кукла. Други са избрали гамата от топли цветове и малко по-разкроени, а трети на по-отпуснати или по-стегнати кожени дамски рокли.   Остава си актуална и ризата рокля, като новите зимни модели са предимно с яка и могат да бъдат в различни дължини.

 Едни от хитовите предложения са рокли с перфорации върху различни платове. Те са подходящи не само за ежедневния, но и за бизнес стила.

 Принтовете този сезон са навсякъде- от блузи, якета, палта до обувки, боти и ботуши. При дамските рокли актуални са геометричните линии, животински принтове, снимки на растения и цветя, дори и детски рисунки.  Но едни от най-оригиналните са с изображения на нощно небе, съзвездия и зодиакални знаци.

 По отношение на цветове, разнообразието също е доста голямо- от класическите ахроматични до по-смели и ярки като червено, оранжево, синьо, зелено. В допълнение към тях е и гамата от замъглени пастелни цветове върху лилава, розова и бежова основа.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90