Skip to Content

balerinki mesДамските пантофки, които наричаме още балеринки, са наистина сладки  и много женствени. Те се харесват от всички дами, но не всяка знае на какво може да ги носи.

kupi-domo

Можете да ги носите с рокля. Но каквато и да е рокля. Балеринките не подхождат на вечерни и официални модели, но се съчеават идеално с феерична ежедневна лтна рокля. Цветът е без значение и могат да се комбинират с всякакви други цветове и различни мотиви. Може да ги носите с дълга рокля, но най- прекрасните съчетания са с по- късите дължини и тези, които са под коляното. Също така балеринките стоят перфектно с почти всякакви поли, като най- добрите варианти са поли с набори. Много е важно при полите роклите да се внимава с избора на дължината. Тя трябва да е съобразена с височната на тялото. Докато на по- високите отиват както къси, така и дълги поли, то при по- нисичките дами съчетанието то дължина под коляното и ниски обувки може да ги скъси още повече.

Друга подходящи дрехи на тези обувки са чифт къси дънки, както и дълги, но задължитлно летни, от по- тънка материя и с актуални акценти.

За ежедневна и стилна визия заложете на риза, за да изглеждате по- екстравагантни. Но също така с ефирна блуза или бюстие ще постигнете невероятна хармония. Ако ви харесва спортното облекло в ежедневието, без проблем може да носите балеринки с тениска. Комбинациите от по- строги и официални блузи не са подходящи с тови вид обувки.

Аксесоарите също са от значение. Заложете на спортна чанта вид мини сак, която да е с акценти от красиви елементи като апликации или други украси. Изберете бижута в стил винтидж, тъй като те най- много си пасват с балеринките. Накрая сложете слънчевите си очила и не забравяйте най- важното, а именно усмивката, с която да завършите чаровната си визия.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90