Skip to Content

balerinki mes copy copyПролетният сезон ни предлага разнообразие от модели красиви обувки, но когато трябва да избираме за ежедневието, предпочитаме едновременно и да са практични. Освен това, колкото и да е топло през деня, дрескода на работното място си е задължителен и редно всеки да го спазва. В тази статия ще обърнем внимание на един актуален модел дамски обувки и това са така наречените балерини.

kupi-domo

И като споменахме дрескод, можете да заложите на балерини в черен цвят. Те са много удобни, заради равната си подметка и в същото време идеално си похождат с официалните облекла. Можете да ги съчетавате с дамски костюм в две части, а през свободните дни с деним и бяла тениска.

По отнощение на стил и удобство никой друг модел не може да се конкурира с тези елегантни обувки. Те са изработени предимно от леки материи и затова прилепват много добре и плътно по краката. На пазара се предлагат разнообразие от цветни комбинации и детайли, което позволява да се съчетават с всякакви облекла.

Ето и някои от най- актуалните:

Балерини, изработени от червено меко кадифе с метални елемнти- може да се носят с всякакви други цветове. Могат да бъдат допълнителен елемнт към облеклото или основен сакцент.

Балерини в пастелни цикламени цветове- внасят много настроение през целия ден. Освен това тези и някои от дригуте модели имат малка дупка, така че краката могат свободно да дишат през топлите дни.

Едни от най- предпочитаните модели са тези с панделка. Те са малко по- изрязани и подчертават красотата на краката. Моного кокетни и женствени.

Балерини със сърце, които ни връщат в дестсвото. Много интересни са сърцата, направени от малки квадратчета.

И не на последно място са класическите черни балерини, за които споменахме по- горе. Те са подходящи освен за офис облеко, така и за вечерта. Предната част на класическите модели е леко издължена и затова могат да се носят с по- стилно облекло. Някои от моделите имат блестящи елементи, което ги прави подходящи за вечерно парти или нощен клуб.

Be the First!

Leave a Reply


Catchable fatal error: Object of class WP_User could not be converted to string in /home/mesbglrz/public_html/blog/wp-content/themes/linenity/comments.php on line 90