Мендел Бурма

Posted by admin 03.11.2019 0 Comment(s)

Мeindl Вurma мнения

 

Meindl работи повече от 300 години, ето защо съвременните обувки мендел бурма са обувки с традиции и усъвършенствана технология. Те са предназначени най-вече за спортисти, алпинисти, туристи и хора, които се движат в екстремни условия. Брандът дори съзнателно поддържа традиционните истински двойни шевове, които само няколко производители на ботуши владеят.

Плюсове и минуси

 

Сред основните предимства на обувките Мeindl са тяхната издръжливост, която може да продължи над 10 години дори при интензивна употреба. Според отзивите на доволни купувачи обувките са изключително удобни и стават още по-удобни с времето.

Експертната хидроизолация на обувките осигурява защита дори в мокри терени, плитки потоци и влажни площи. Дишащата способност на обувките Burma гарантира, че не може да се стигне до прегряване.

Обувките Meindl имат и недостатъци. Основните два недостатъка са, че те са малко по-тежки от обикновените обувки, а другият им минус е, че изсъхват малко по-бавно.

Мeindl България

 

Продуктите на бранда са добре познати и високо ценени от изследователи, катерачи и хора, които обичат активен начин на живот по целия свят, включително и у нас. Днес компанията произвежда повече от един милион чифта обувки годишно сред които планински, спортни, ловни обувки мендел бурма и т.н.

Сега компанията има единадесетото поколение обущари на име Meindl. Те слагат собствен знак за качество на обувките си, признати по целия свят. Това е емблемата за най-висококачествените ботуши: ръчно изработвани обувки и ботуши. В момента името Мeindl в България става все по-популярно и провокира интереса на истинските ценители на луксозни продукти.