Posted by admin 03.07.2019 0 Comment(s)

Животинските отпечатъци винаги са на мода по един или друг начин. Но забравете за леопарда или зебрата в момента, защото първото място в момента заемат аксесоарите и дрехите, които напомнят змии.

 

Обикновено облеклата и аксесоарите със змийски принт са в неутрални нюанси, така че могат лесно да се комбинират с почти всички цветове. Подобно на леопарда, змията е модел, който може да се носи за формални и неформални поводи. 

 

От класически панталони или такива с разкроен модел, до свободно или oversize яке със змийски аксесоари, опциите за ежедневния ви аутфит с този животински отпечатък са много и разнообразни. Същевременно рокля или дълга пола с подходящи аксесоари със змийски принт е перфектна опция дори за официална вечеря.

 

Съвети за красиви тоалети за ежедневието

 

► Избягвайте да съчетавате твърде много елементи, като комбинирате повече от един змийски или различни животински отпечатъци един с друг. Има шанс да е получи отрицателен ефект, която ще съсипе хармонията в цялостния ви облик.

 

► Носете змийски печат върху точките на тялото, които искате да подчертаете. Заради специалния си дизайн той силно привлича вниманието към себе си.

 

► Ако изборът на змийски принт изглежда много смел за вашия вкус, може да го включите само като заложите на обувки, колан или чанта с този модел. Тези аксесоари са много популярен избор.

 

► Най-простото предложение за носене на змийски принт е роклята. Дискретен или едър отпечатък от змийска кожа може да направи визията ви впечатляваща. Комбинирайте такава рокля с висококачествени високи сандали или спортни обувки и създайте красив и небрежен аутфит за вашата обиколка по магазините или за обяд в изискан ресторант.

 

► Комбинирайте блуза или елегантна риза с пола, шорти или панталон в черно или бяло, като поне един от тези елементи бъде със змийски печат.

 

► Добра идея е да носите шал със змийски печат с бяло или дънково яке. Завържете шала в косата си и със сигурност всички ще си водят бележки за добрия ви вкус.

 

► Змийският печат изглежда отлично върху леки тъкани, така че се вписва отлично с коприната или органзата. Комбинирайте змийска риза от лека материя с плисирана пола или едноцветна рокля с високи сандали със змийска кожа или копринена блуза със шал с печат на змия...

 

► За да създадете тоалет в рок стил можете да комбинирате змийски топ с кожени панталони или къси панталони и яке със змийски десен. Въпреки това, ако желаете да създадете по-спортен поглед, изберете топ и панталон с модел на змийска кожа и завършете погледа си с маратонки.

 

 

За вечерта

 

► Изборът на дрехи със змийски десен за вечерните ви изяви може да ви съблазни! Този животински печат е задължителен за вашата бляскава клубна визия и затова има много възможности, с които да създадете по-официално вечерно облекло.

 

► Опитайте се да носите красива рокля от змийска кожа или съответно мини пола или гащеризон и откраднете всички погледи!

 

► Ако вашият тип тяло ви позволява, отлична идея за излизане с колеги след работа за по едно питие са и шортите със змийски ефект, съчетани с бяла риза или обикновен топ. Ако завършите това специално облекло с високи токчета, със сигурност ще сте център на вниманието навсякъде.