Значението на аксесоарите

Posted by admin 10.11.2019 0 Comment(s)

Не следвайте сляпо всяка модна тенденция и всеки моден законодател. Прекъснете някои правила, направете свои собствени. Не се чувствайте зле, ако някой ви критикува. Вероятно някои хора ще имат различни усещания към модата. Тя е игра, която става още по-забавна, когато сте готови да експериментирате с нейните правила.

 

Чанти

Обемните кожени чанти с твърда или полу мека форма са един от най-популярните елементи на нашия гардероб. Всъщност, е много по-удобно да се побере всичко, което ви трябва, в една чанта, отколкото да отидете с няколко пакета, като държите символично една по-малка, но елегантна чанта.

Същевременно малките и кокетни чанти също трябва да са сред нашите аксесоари. Те са незаменимо допълнение към празничната рокля, като понякога се съчетават умело и с бизнес тоалети, добавяйки шикозен блясък.

 

Колани

Можете да носите колани върху ризи, туники, поли, панталони и рокли, като ги поставяте около областта на талията, за да я дефинирате. Едно от основните неща, които е добре да имате предвид, докато носите колан, е да го съчетаете с обувките си. Това е важен момент, който повечето хора пропускат.

 

Колиета

Винаги е препоръчително да изберете колие според деколтето на вашето облекло. При закръглено деколте носенето на колие с мъниста изглежда най-добре, но при деколте тип лодка, изберете по-дълго колие. При по-ниските жени, v-образните или „matinee“ колиета създават илюзия за по-висок ръст. По-високите жени обикновено могат да носят всякакъв вид колиета. Формата на лицето ви също може да ви помогне при определянето на вида бижу за врата, което да изберете. При по-кръгли лица, дългите модели са склонни да удължават формата на лицето. При сърцевидни лица моделите тип „chokers“ изглеждат най-добре, тъй като те омекотяват ъгъла на брадичката.

 

Часовници

Как избирате перфектния часовник за себе си? Е, да вземете часовник има много общо с усещането ви за стил. От професионално изглеждащ часовник, до цифров часовник, вашият избор на модел ще се определя от това, което търсите в часовника. Ако искате часовник само за неговата функционалност, а не за начина, по който изглежда, тогава можете да изберете елегантен часовник с метална каишка. Има и други дами, които предпочитат часовници със скъпоценни камъни. Разбирането на това какъв тип часовник ви харесва най-много ще ви помогне по-лесно да изберете нов часовник за себе си. Друго нещо, за което е добре да вземете предвид, е вашият бюджет.