Златисти обувки

Posted by admin 12.09.2019 0 Comment(s)

Есента наближава и с нея идват празничните цветове, които носят настроение и радост. Заповядайте на сайта на онлайн магазин Mes.bg, за да избягате от скуката и да добавите малко магия и блясък към вашите изяви.

Вие искате топлина и комфорт, но не и да изглеждате като снежен човек! Може да изберете сини обувки, които идеално се съчетават с карирани ризи и са идеални за всички видове сини дънки. Освен това, синьото е един от най-елегантните и вечни цветове за официален, спортен или всекидневния стил. Носете синьо/червена карирана риза със синьо/черни дънки и добавете зелена жилетка. Тази цветова комбинация е мега яка за пътуване в дървени хижи, зелени гори и зарежда с празнично настроение!

Заложете на наситено червени обувки, комбинирайте ги с разкъсани бойфренд дънки и извънгабаритна бяла риза. Добавете сако със златни пайети за по-самоуверен аутфит. Комбинирайте с по-небрежна чанта, за да балансирате визията.

Може да заложите на сиви обувки, дълга романтична, дънкова пола със сива жилетка под якето без ръкави. Съчетайте тоалета с интензивно огнено докосване с червена раница със златни детайли.  Открийте перфектния микс и мач в магазин Mes.bg, който предлага огромно разнообразие от дрехи и обувки, които са удобни, топли и супер модерни! Освен това магазинът предлага чанти, раници и други аксесоари, с които умело да комбинирате обувките по подходящ, и сходен начин.