Зимните дрехи и аксесоари, които всъщност са секси

Posted by admin 26.01.2019 0 Comment(s)

Много жени смело заявяват, че мразят зимата поради простата причина, е тогава са принудени да се облекат само с идеята да се предпазят от минусовите температури и вирусите, без дори да имат възможността да оставят на показ своята женственост. Но истината е, че това е по-скоро въпрос на липса на вкус и умение да се обличаш, отколкото голата истина. Всъщност, има такива дамски дрехи и аксесоари, които, всъщност, са секси...Ето за какво точно говорим:

Впитите плетени рокли
В студените дни ще видите рядко жена с рокля така или иначе. И дори вашата да е зимна и от вълна, тя си остава впита, рисуваща извивките ви по супер секси начин, така че мъжете просто няма как да не ви обърнат внимание. 

Широкият пуловер в стил туника
У дома, съчетан с чифт дълги чорапи до коляното няма какво друго да победи по сексапил като комбинация, с която да посрещнете любимия мъж на гости у дома, на чаша вино, топла вечеря и кино вечер. 

Ботушите тип чизми
60% от мъжете споделят, че това са най-секси обувките, която една дама може да избере, за да съблазни избраника си. Наистина, това са ботуши, на които трудно се устоява. Даже жените не могат да им устоят в магазина...

Шапката
Ако не е детска или шапка идиотка, една шапка придава особено изтънчен вид на жената, превръща я в дама. Затова, мислейки си, че стилът ви е супер скучен и не до там оригинален, добавете към него шапка с периферия и ще видите, че вашият зимен тоалет всъщност може да бъде доста предизвикателен и екстравагантен.

Ако се чудите защо не ви обръщат внимание мъжете през зимата, сега разбрахте пропуските в гардероба си!