Зимни обувки

Posted by admin 02.09.2019 0 Comment(s)

В онлайн магазин Mes.bg може да откриете винаги актуални, стилни и качествени обувки за всеки сезон.

Обувките на Mes.bg са специално проектирани да издържат на усилен трафик и натоварено ежедневие. Екипът, който стои зад електронния магазин знае, че съвременната работеща жена всеки ден изпълнява дълъг лист от поръчки и независимо, че работи в изключително динамична среда, на нея и се налага същевременно с удобството и устойчивата мобилност, да изглежда безупречно и стилно. Ако изглеждате уморена и обувките ви не са удобни, това няма как да не проличи пред вашите партньори или клиенти. Освен това вие винаги трябва да бъдете готови да заминете спешно в командировка или да представите вашата компания на фирмена или бизнес среща.

Зимните обувки за есен/зима 2016г. са с платформа или с плътен, устойчив ток. Изключително на мода са токовете буци, тъй като тази година се завърна модата от 90-те години.

С тях е лесно и удобно да се ходи, да се създаде впечатление на по-дълги крака и по-слаби глезени. Комбинирайте ги правилно и те ще станат ваш перфектен съюзник от сутрин до вечер, особено през хладните месеци, защото платформите и високите, груби токове ласкаят силуета и дават космополитен въздух в ежедневните ви и официални изяви.