Зелени сандали на платформа

Posted by admin 01.02.2020 0 Comment(s)

Макар, че началото на лятото и когато то е в разгара си, е точното време да купите сандали в зелен цвят, краят на топлият сезон, е също подходящ момент. Тогава физическите и онлайн магазините предлагат богат асортимент модели зелени дамски сандали на цена на разпродажба, ето защо може дори да закупите няколко чифта летни обувки, които да подхождат на вашия гардероб.  С този пост ще ви представим пет горещи модела сандали в зелена гама.

Нежността на маргаритките

Грациозните и леки зелени сандали с ток съчетават чувствена женственост, нежност и елегантна класика. Удобната закопчалка и стабилния ток ще ви позволят лесно и естествено да се разхождате по градските улици, залети от слънчеви лъчи. Обувки с романтично настроение, приятни нюанси и цветен принт на маргаритки, е мечта на всяко момиче.

 

Перлена свежест

Дамите ще бъдат съблазнени да се превърнат в щастливи собственици на нежни и грациозни зелени обувки, декорирани с красиви седефни перли. Такива зелени елегантни сандали са толкова семпли и неустоимо сладки, като в същото време изглеждат хармонично със зелен пуловер и черна плисирана пола с миди дължина!

 

С гръцки акценти

Специалистите вярват, че през топлия сезон е добре да разполагате със зелени сандали на платформа с многобройни дантелени каишки. Зелен аристократичен велур в комбинация с бяла подметка създават незабравим образ на гръцка принцеса. Защо не?

 

Ментови лилии

Грациозни класически зелени сандали с връзки с най-деликатните цветя - лилиите са подходящи за тези, които ценят непретенциозния и естествен стайлинг. Само вижте колко страхотно изглеждат тези ментови цветя върху сандалите, когато ги комбинирате с класическа права лимонено жълта рокля. Друга отлична идея е да изпробвате как слънчевите лилии вървят добре с ярко зелена плисирана миди пола и бледо зелена блуза!

 

Флорален модел с ток

Внтидж зелени сандали на ток с нежни цветя са идеален избор за най-романтичните мечтатели! Леки нежни рокли в пастелни нюанси, всички видове тъкани шапки, бели свободни жилетки - можете да създадете най-ефирното и ярко съчетание, с което да приличате на приказна фея или пък на Алиса от Страната на чудесата.