Защо да изберете български обувки

Posted by admin 10.07.2019 0 Comment(s)

Знаете ли, че български обувки се изнасят в цяла Европа? Винаги сме имали отлични производители в това отношение, които по нищо не отстъпват на чуждите. Българските обувки са предпочитани от много европейски потребители, и като че ли само ние робуваме на някакви модни снобски правила. Ето няколко причини, които да насочат вниманието ви към българските обувки:

 

Уж все коментираме, че трябва да обичаме родното и да бъдем патриоти, и за да докажем това, защо не започнем с купуването на български стоки. По този начин ще стимулираме нашата индустрия.

 

При покупка на български обувки, винаги можете да се свържете директно с производителя при възникнал дефект или за някаква информация. Докато продажбите чрез посредник винаги носи риск.

 

Днес родният пазар предлага изключително голямо разнообразие, така че изборът на български обувки е повече от голям и всеки стил може да бъде задоволен. Освен това качеството на материали и изработка е на изключително високо ниво. Може да намерите модели със страхотна визия.

 

Повечето родни производители работят с естествени материали – кожа или велур, които са перфектно изработени. За разлика от много чуждестранни фирми, у нас кожарството отдавна е занаят, който занаятчиите прилагат. На нашия пазар няма да видите български обувки, които не са обработени както трябва. 

 

Когато става дума за обувки от естествена кожа, повечето от нас си представят скъпи обувки. Но колкото и да са скъпи, те пак ще са доста по-евтини от моделите на чуждестранните производители. И независимо дали става въпрос за обувки от естествена или изкуствена кожа, българските стоки са в пъти по-евтини заради крайната цена, към която се причислява внос/ износ.

Стимулирайки родната индустрия, ние стимулираме собствения си бюджет и пестим пари.

 

Зарежете собствените си предразсъдъци и модни правила. Заложете на качествени обувки с български произход. Започнете още този сезон.