За цвета на обувките

Posted by admin 07.05.2019 0 Comment(s)

Обувките могат много да кажат за вашия характер.  Освен техния външен вид и модел, цветът им издава доста за вас.

 

Всички знаят, че бялото символизира чистота и невинност. Ако харесвате бели обувки, значи се перфекционисти и искате всичко да е така, както трябва. Но, ако харесвате тъмните цветове, то тогава вие сте здраво стъпили на земята и знаете какво трябва да правите, как да го правите и най-важното какво ви струва да го направите. 

 

Хората, които си падат по ярките и топлите цветове за жизнерадостни.  Дамите, които носят жълти обувки са комуникативни и искат да се запознат с нови хора.  Те знаят какво трябва да направят за дадено нещо,  трудят се и го постигат.

 

Ако харесвате оранжевия цвят, то вие сте малко странна натура, но пък много весела.  Розовият цвят пък издава непостоянство и капризи.

 

Всеизвестен факт е, че червеното е символ на любов. Жените, които носят червени обувки са пълни с любов и страст.  Те държат да бъдат независими и да всички или всичко да се върти около тях – тоест да бъдат център на вниманието.

 

Зеленият цвят е символ на спокойствие и увереност.  Ако обичате този цвят, вие сте реалисти и знаете какво да правите. Синьото е присъщо  на спокойните, търпеливите хора. Те са толкова спокойни, че понякога се чудите дали изобщо имат нерви и се ядосват. Имат и то не трябва да ги ядосвате, защото ще техният яд е по-опасен и от гръм от ясно небе. Не случайно са сини, като тихите води, които са и дълбоки.

 

Лилавият цвят е присъщ за аристократите. Ако вие го харесвате, то тогава сте независими и обезпечени, но и много мъдри.

 

Бляскавите и златните обувки са присъщи на хората, които искат да властват над всичко и всички, дори и да грешат.  Сивият е за скучните, а черният цвят е за традиционалистите.