Всичко, което е модерно в областта на дамските обувки в този горещ летен ден

Posted by admin 12.07.2019 0 Comment(s)

Лято е и е адски топло…Но скъпи дами, не се отпускайте, а продължавайте да бъдете неотразими. Задължително поддържайте формата си на неустоима и винаги модерна жена. В тази връзка, не се стеснявайте, а разгледайте всичко, което в този горещ момент е модерни и то в областта на любимите ни дамски обувки:

 

Обувки с чорапи

За съжаление, това не е най-добрият вариант да се спасите от жегата. Затова пък, ако държите да сте актуални, сте длъжни да изпробвате и този моден експеримент. Нашият съвет: изчакайте да дойде някой по-хладен ден и обуйте чорапи не с дамски сандали, а по-скоро с класически отворени обувки на висок ток или дълги чорапи с маратонки.

 

Маратонки от велур

Това също не е най-добрият модел за летните дни. Ако обаче държите на качествените обувки, вероятно ще се спрете на маратонки от естествен велур. В този си вариант те съвсем няма да ви притесняват и краката по никакъв начин няма да се спарват.

 

Ултра високи и ултра плоски платформи

Не, това не са ортопедични обувки, но, да, те са точно толкова удобни, колкото ортопедичните. Моделът е идеален за разходки, а също така и за работния ден. И колкото и да не ви се вярва, такива дамски обувки могат да бъдат и елегантната нотка във визията ви, особено ако са с дизайн на луксозни кларкове.

 

Котешкото токче

Не го пропускайте и му се насладете, защото кога друг път ще имате възможността да обуете толкова ниски дамски обувки и да сте все пак, актуални и модерни? Трендът е по-скоро необичаен, така че не се надявайте, че ще бъде на мода и през идния летен сезон. Така, че сега ви е моментът!