Водещи трендове при дамските обувки за студения сезон

Posted by admin 06.11.2019 0 Comment(s)

Обикновено купуваме повече дрехи и забравяме за краката си, които определено заслужават чифт качествени и удобни обувки от естествена кожа. Ако все още не сте приключили с покупките за есенно-зимния сезон, вижте кои са актуалните трендове преди това, за да се насочите към подходящия модел.

 

Обувки с квадратен ток

Те са стилни, удобни и надеждни. Квадратните токове са практични и комфортни. Такива модели са подходящи за офис или разходки.

 

Обувки с остър нос

Може да ги видите в разнообразни предложения: от обувки с високи токове до ниски и равни мокасини в красиви десени с различни имитации, които биха били чудесен акцент във вашия тоалет.

 

Обувки с голям грайфер

Едни от най-подходящите модели за зимния сезон са дамски обувки от естествена кожа с голяма подметка, груба платформа и дебел и голям ток. Те са идеални за улици, изпълнени с препятствия като киша и локви, които могат да бъдат преодолени без да съсипваме визията си.

 

Цветни маратонки

Ако сте спортна натура и искате да останете верни на стила си, вместо боти и ботуши, заложете на маратонки. За този сезон дизайнерите са ви приготвили голяма изненада. Техните нови колекции включват маратонки в страхотни цветове. Най-новите модели съчетават в себе си повече от три цвята, понякога са декорирани с много брокат, имат катарами и най-разнообразни акценти, които може да ви се сторят в повече, но всъщност са част от съвременните модни трендове. 

 

Дамски обувки с изкусителен ток

Най-изчистените модели са украсени в областта на тока с голяма декорация. Досущ на истинско произведение на изкуството, комбинирало в себе си множество стилове и цветове, определено се откроява от тълпата. Този тренд продължава от предходния сезон и продължава да бъде един от водещите и в студените зимни дни.