Вижте тайната на звездите за удобните им обувки

Posted by admin 05.05.2019 0 Comment(s)

Сигурно често сте си задавали въпроса как жените от шоубизнеса и въобще звездите могат да изглеждат толкова елегантно, стилно и невероятно в такива неудобни обувки. Всъщност, някои от тях са толкова нестандартни, че направо се чудите как може да се ходи на подобно нещо.  Става дума за най-тесните обувки и най-високите токчета, които можете да видите в магазина и които със сигурност бихте подминали, просто защото знаете, че не бихте се справили с тях и не си струва дори меренето.
 

Жените от шоубизнеса не са някакви извънземни или свръх хора. Те също страдат от мазоли, рани и какво ли още не от неудобни обувки. Всъщност те изобщо не биха носили такива обувки, ако не спазват своя таен трик, с който превръщат и най-неудобната обувка в най-прекрасното нещо на света.  Трикът вече е ясен и можете да го приложите с пълна сила. Убедени сме, че с него ще забравите за неудобството и високите токчета ще станат любимите ви обувки.
 

Тайната се състои в размера. Много госпожици от шоубизнеса взимат половин или дори цял номер по-голям от своя. Идеята е кракът да не се пързаля или търка в обувката, а така със сигурност можете да издържите няколко часа на крак, без да усетите болка или натоварване, нали?  Сигурно се чудите дали няма да се измъкне обувката, след като тя е по-голяма. Е да, възможно е, но има и средство да предотвратяване на това нещо и то се нарича силиконова стелка. Дамите от шоубизнеса редовно носят силиконови стелки и по този начин омекотяват обувката и я правят удобна.  Тя не се вижда , когато минават по червения килим, но със сигурност пък се отразява на елегантната им походка, която едва ли щеше да я има, ако не слагаха стелки.