Вечното черно кадифе

Posted by admin 14.02.2019 0 Comment(s)

С течение на времето кадифето успя да живее емблематични моменти. От кралските дрехи и характерните издути ръкави на роклите от 80-те години, днес тази тъкан отново печели вниманието на световните модни дизайнери които проектират от нея всякакви еементи на женския гардероб - от обикновени ежедневни дрехи до вечерни рокли. Според проучване 56% от респондентите са избрали черно като цвят на самочувствието. По-конкретно, черното е посочено от 48% от жените и 64% от мъжете като най-предпочитания от тях цвят.

С тази публикация ще се опитаме да отговорим на въпроса защо кадифето днес е толкова популярно?

 

  • Черният кадифен плат обгръща тялото с уникална елегантност и помага за подчертаване на нашия силует.

 

  • То може да завърши с луксозно докосване всеки тоалет, дори когато се използва просто като аксесоар, чанта, обувки или лента на врата или върху косата.

 

  • Кадифето се вписва във всички обстоятелства и създава усещане за лукс и изискан стил. То никога няма да ни предаде!

 

  • Това е чудесен избор за всеки празничен и официален тоалет.

 

Как да го носите в ежедневието си?

Носете черно с… черно за внушителен външен вид! Носете кадифено палто или сако,   панталон от плат или кожа и ботуши в класически черен цвят за драма и дълбочина.

Както вече казахме, кадифето тази година се носи по всяко време на деня. От кадифени поли до плюшени якета, палта и рокли има огромна гама от алтернативни предложения, за да изберете това, което най-добре отговаря на вашите очаквания и нужди.

 

  • Модата да се носят неща, които изглеждат като взети назаем от гардероба на мъжа се върна в светлината на прожекторите, така че можете да носите костюм от кадифе, съчетан с бяла риза. Разбира се, както сакото, така и панталоните могат да се носят самостоятелно с други елеементи. Тук остава в сила правилото, че ако едно от нещата е характерно за мъжете, останалите елементи следва да са подчертано женствени.

 

  • Една хубава рокля от кадифе е също много добър избор, който можете да комбинирате сутрин с боти или ботуши, а вечерта с токчета за най-бляскавите ви изяви. В допълнение, можете да носите класическо сако за по-спокойна визия.