Успешни правила за поддръжка на дрехи, аксесоари и обувки в перфектен вид

Posted by admin 07.08.2019 0 Comment(s)

Писнало ви е абсолютно всеки сезон да трябва да си купувате ново зимно палто или да сменяте пролетните си дамски обувки за излизане? Не сте наясно с най-елементарните правила за това как роклите ви винаги да изглеждат като нови, без да полагате кой знае какви усилия? Или имате сериозни проблеми със задържането на аксесоарите си, които бързо заприличват на стари вехтории понеже не полагате достатъчно грижи за тях? Имаме решение на вашите проблеми. Всъщност, имаме не едно, а няколко такива. Вижте успешните правила за поддръжка на дрехи, аксесоари и обувки в перфектен вид:

 

Петната от потта по дамските рокли, ризи, блузи и тениски могат да се махнат много  лесно

За целта смесете две съставки, които реално притежава всяко домакинство и търкайте, докато излезне петното. Съставките са лимонов сок и сода бикарбонат. Изплакнете с хладка вода накрая.

 

Спрете сагата с ютията и направете гладенето малко по-лесно

Правилото е приложимо, когато дрехата не е особено мачкана. Например, успешно може да се използва при краищата на дънките или на еластична пола,  но не и за копринена блуза. Просто след като приключите с изправянето на косата си, не изключвайте пресата, а докато е загрята, практикувайте по-лесното домашно гладене!

 

За лошата миризма от обувките вече има лек…

Трябва да поръсите вътрешността на обувките с мляно кафе и да оставите така за една нощ. На следващия ден изперете обувките или изтърсете навън кафето, защото вече сте готови да ги обуете, без да ви е срам от миризмата, носеща се от тях.

 

Остатъците от фон дьо тена по шапката…

Те лесно могат да се елиминират с обикновена пяна за бръснене. Помолете милото за малко и смело забършете оранжевите петна от любимия си летен каскет още днес!