Тренди обувки за годината

Posted by admin 27.03.2019 0 Comment(s)

Сериозната мода се позиционира в тренда дамски обувки, нека погледнем в предложенията, които ще се предлагат много на пазара

Когато правим проучване за тенденциите за всяка нова календарна година; за това което ще се предлага и което ще се търси от потребителите като мъжки и дамски обувки, правим сериозен преглед на експертното мнение. Позиционираме нашите малки изследвания сред модните столици по света, сред различни страни, в които модата е на почит и от които излизат много модни предложения.

Специално тук се спряхме на предложнения и идеи за тренди дамски обувки, които ще са приоритетни сред англоезичните страни по света и по специално Щатите и Англия Използвайте информацията, за да се вдъхновите за новия сезон.

При тренда дамски обувки, модните гурута започват с облекчението, че най-сетне зимата е свършила и е време да се извадят обувките от материи, които не вървят през зимния сезон. Всичко което е с кадифе или кадифени обувки с висок и дебел ток, с тънък ток; кадифени сникърси, сандали на платформаКак ви се струва предложението за обувки с катарамие, те също ще са водещ тренд на пазара като ще прибавят една пънк линия към различните ниски дамски обувки.

Една изненада, предложенията за маркови чехли също се задават със страшна сила за през лятото. Те ще са здрави, стилни,  must have за жена в дълъг тесен панталон. Поредното предложение идва сякаш от реклама за кола, но е така, всичко, което е с цвят металик ще бъде хит. Тази финитура прави обувките много изискани и елегантни, но може да ви подхлъзне в съчетанията, така че внимавайте.

Ще завършим тази малка разходка в тенденциите за дамски обувки с предложенията за обувки с причудливи детайли, апликации, щампи. Това са предложения за ниски дамски обувки, дамски сникърси, слип он обувки, които ще имат забавни орнаменти върху тях. Тази година нещо от ретро стила също ще бъде на модната витрина – обувки без пета, още добре познати като обувки с каишка отзад над глезена. Те може да ви се струват демоде, но реално бележат едно завръщане и весело, и стилно ще можете да се разхождате по улицата с тях.