Тотална разпродажба на обувки

Posted by admin 16.03.2021 0 Comment(s)

Тотална разпродажба на дамски обувки

Без значение дали търсите стилети, лоуфери или обувки с масивен ток, ние предлагаме  много интересни дизайни, сред които да избирате. С този пост искаме да ви покажем най-новите тенденции за летните обувки за тази година. Ще ви разкажем за страхотните обувки, които предлагаме и които може да носите в офис, уличен или официален стил.

 

 

В нашия цифров каталог mes.bg ще намерите страхотен асортимент от сладки пролетно-летни обувки, които ще ви накарат да изглеждате привлекателно, както никога досега. Благодарение на тези модели за визия в делови или небрежен ежедневен стил, при нас ще намерите обувки за всеки ден и за всеки специален повод. За дамите обувките никога не са достатъчно, тъй като винаги се нуждаят от нещо ново.

 

Стилни токчета

Синоним на женствеността и тайното оръжие на всяко момиче са обувките с токчета. Тази година те отново са от значение в света на модата. Имайте предвид, че предпочитанията трябва да се отдават не на класически лаконични варианти, а на ултрамодерни - това са остри обувки, обувки с катарами и модели с изобилие от декоративни елементи, като например вложки и пера.

 

Лоуфери

Моделът на тези обувки се появява през 50-те години и днес те са много актуални. Това е идеалният офис вариант, както и отличен избор за ежедневието за тези, които не искат или не могат да носят токчета. Лоуферите през следващия сезон са доста консервативни – черното, червеното и бежовото доминират в цветовата палитра. Големите модни къщи тази година съчетават тенденциите и предлагат лоуфери в комбинация от червени, черни и телесни цветове.

 

Обувки с широк ток

Това е чудесна алтернатива на стилетите - токът може да бъде висок, но удобен за изпълнение на ежедневните ви задачи. Широкият, стабилен ток ще ви помогне да се чувствате уверено през топлите месеци. Обувки с отворена пета и тънка каишка навлизат в модата при обувките през пролетно-летния сезон. Популярни са токовете от дърво във всякаква форма – скосена, с грайфери или от най-обикновен каучук.

 

Обувки с платформа

Не мислете, че платформите ще направят краката ви масивни. Напротив, такива модели правят фигурата по-елегантна. За да сте сигурни, погледнете снимките от модните ревюта в столиците на модата, които са предложили такива модели дамски обувки с ток за слънчевите месеци.