Топ съвети при избор на аксесоари

Posted by admin 05.10.2019 0 Comment(s)

Модата върви ръка за ръка със стотици правила, с които трябва да се спазим. Ето защо е редно да обърнем внимание не само на това как избираме и комбинираме дрехите си, но и да се научим да правим същото и с аксесоарите. Защото те: бижутата, шапките, ръкавиците, чантите, коланите и т.н. са не по-малко важни от полите, роклите, нашите палта и сака, тениски и потници..В тази връзка вижте топ съветите за избор на аксесоари, които трябва задължително да знаете:

 

Масивни аксесоари: не повече от 3 на брой

Под масивни говорим за обеци, които ще стигнат до раменете, гердан, от който десена на ризата ви по-скоро няма да са различи, както и шапка, която носим с цел, а не защото е топло или студено.

 

Оставете яката на своето палто извън плетката на шала

Шалът може да си го задъжите, но той не трябва да скрива яката на вашето палто. Така се губи кройката на палтото, а и има толкова много начини да носите шала си.

 

Комплектованите аксесоари са знак за липса на стил

Зарежете комплектите от обеци, гривна, пръстен и колие. Направете си свое такова, а самите те не трябва да си пасват едно на друго, на ризата, на обувките и защо не даже на крачолите на панталона?

 

Край на любовта между чантата и дамските обувки

Просто защото това правило е твърде остаряло. А нали знаете колко банално изглеждаме, когато спазваме точно остаряло правило? Чантата винаги може да изпъква, а за обувките знаем, че ако са маркови и скъпи няма как да не подхождат на тоалета!

 

Акцентът не може да и аксесоарите, и дрехите

Трябва да е едно от двете, а другото – да допълва цялостната концепция на изградената от вас визия.