Топ правила за избор на зимни обувки

Posted by admin 18.09.2019 0 Comment(s)

Зимата и тази година може да ни изненада, така че точно преди разгара на есенния сезон, решихме, предварително да ви подготвим и за сезона на снега и бурите. В тази връзка, ще ви дадем няколко ценни съвета за избор на зимни обувки.

 

Купувайте обувки от естествени материали

Лятото може и да направите изключение, но тежките зимни климатични условия изискват висококачествени материи, така че поставете естествената кожа и велур като топ приоритет за вашите бъдещи зимни ботуши или боти.

 

Мерете обувките с дебели чорапи

А може и с два чифта. Зимата е студена и на всички ни се е случвало да сложим чорап върху чорапогащника, та дори и роклята да е елегантна, а ботушите да са с токчестилето. Когато е студено, модата остава на заден план и комфортът е по-важен.

 

А защо не набук вместо велур?

Ако ви харесват велурените зимни обувки, но се притеснявате, че няма да се справите с грижите по тях (съвсем не са малко), заложете на по-лесния вариант, а именно обувки от набук! Те ще издържат по-дълго време дори да ги забърсвате само с влажен парцал след всяко носене.

 

Косъмът не винаги означава повече топлина

Всъщност, важното е косъмът да е от вътрешната част на обувките. Ако той е само за декорация, не очаквайте тези ботуши или боти да са топли и да са зимни обувки. Нека само си припомним какви чехли бяха модерни това лято – с косъм отпред. Е с тях не ви беше топло, нали?

 

А вие какви зимни обувки смятате да носите през идния сезон?