Топ модни елемента от дамския гардероб за годината

Posted by admin 16.01.2019 0 Comment(s)

Ако скоро смятате да ходите на пазар или да пазарувате дрехи, обувки и аксесоари от комфорта на дома си, няма да е излишно да надникнете в списъка ни с топ модни елемента, които задължително трябва да присъстват в дамския гардероб. Ето за какво точно става на въпрос:

Обувки на гигантски платформи

Говорим за онези, наистина големите платформи, които седят сами или са в комбинация с още по-дебели и груби токчета. Задължително се сдобийте с такива обувки – дори и да не ги възприемате, плюсът е, че поне ще са ви удобни. 

Блуза или тениска с послание

Надписите са също стар трик на модните дизайнери да направят една обикновена памучна тениска или дамска блуза от коприна или вискоза в супер различна и оригинална. Посланията, както и преди, следват актуални теми, лога и концепции. 

Строго офис сако

Не спортно-елегантният блейзър, а сакото с дебелите рамене ще бъде на мода през тази толкова странна и нетипична с дамските си дрехи година. Ако не друго, офис дамите ще могат да си носят сакото, без да се притесняват, че смесват работния дрес код с модата неадекватно. 

Класическите маратонки за класически поводи извън фитнес салона

Защото спортното облекло излиза от залата и през цялата година ще е модерно, авангардно и ексцентричното допълнение към елегантните поли, шикозните рокли и дори изисканите палта, с които отиваме на делова среща. Ами какво пък, и това си е супер приемлива и удобна тенденция, която няма да откажем, нали така, дами?

Големите крачоли

Ето ви още едно удобно облекло, което става и за офиса, и за парти: панталон с големи, широки и дълги крачоли. В някои случаи те ще закрият дамските обувки дотолкова, че дори на никой да не му направи впечатление, че сте с вече не толкова модерните тънки токчета.