Топ дамски летни обувки през тази година

Posted by admin 17.05.2019 0 Comment(s)

Най-накрая лятото дойде. Със сигурност сте си отдъхнали от отминаването на лютата зима, тъй като условията на моменти бяха наистина ужасни.  Със сигурност  ни очакват прекрасни летни дни, в които да се отдадем на почивка. Но също така те са и повод да внесем малко свежест в гардероба си. И тъй като заговорихме за това, вижте нашата класация за модерни летни обувки за тази година.

 

Леки сандали от натурален материал

Ако искате да изпъкнете с обувките си, то заложете на натуралните цветове като черно, сиво, тъмно кафяво. За да се допълни картинката на натуралност, обувките е хубаво да са направени от велур или кожа. Те са идеални за почивните дни и разходки.

 

Кокетни дамски обувки в пастелни цветове и на точки

Хубаво е горната част на тези обувки да бъде направена от текстил.  Най-добрите цветове са разбира се модните цветове. Тази година те ще бъдат синьо, жълто и цвят пепел от рози. Точките естествено трябва да бъдат бели.

 

Балеринки с детски принт

Няма как да ги подминем. Те са толкова удобни, модерни, стилни, че бързо се превърнаха в любимата обувка на много дами.  Може би бихте ги сбъркали с детски обувки, ако ги видите от далеч.  Истината е, че тази година не може да мине без тях, тъй като те силно навлязоха на пазара и много дами започнаха да ги купуват. Гардеробът ви се нуждае от тях, разберете го!  Може би ще кажете, че няма с какво да ги съчетаете. Да, това наистина е така, но пък и в това е чара им. Можете да ги носите, с каквото си поискате, без да се съобразявате дали са подходящи за облеклото ви или не. Изключително подходящи за дългите летни дни и прохладни пролетни вечери.