Топ фешън принтове за тази зима

Posted by admin 02.11.2019 0 Comment(s)

Принтът е сред основите на сезонната мода и нейните актуални тенденции. Затова и през тази есен и зима ще трябва да се осведомите кои популярни и не толкова шарки задължително трябва да присъстват по дрехите ви. Ето кои са топ фешън принтовете на сезон есен-зима тази година. 

Райе
Вечната класика си е вечна класика и тя не може да бъде повлияна от модните тенденции. Затова, не се колебайте, а смело заложете на красивото и в същото време, достатъчно ежедневно, райе в избора си на топли жилетки, семпли блузи тип поло и дори рокли за лежерните вечери с приятели. В райе можем да се облечем и на работното място, защото ретро чиновническият спомен, който носи, е достатъчно строг и подходящ за официална среда. Не се колебайте да го пробвате в по-ярки нюанси и дори в лъскави материи.

Каре
И то е класика, но необичайното тази година идва от там, че освен по облеклото – палта и панталони – ще го видим в активна роля в аксесоарите и обувките. Особено популярни са лачените ботуши в каре, както и вълнените шалове и шапки в този принт. Карето е добър вариант и за чантите, особено ако сте почитатели на нестандартните модели.
Точките
Да, в действителност, тях сме свикнали да виждаме по летните рокли и пролетните ризи, но ето, че дизайнерите решиха да експериментират и експериментът им е повече от успешен. Приятно е да се зареждаме положително и с топли емоции, като наблюдаваме кокетни визии с поли на пастелни точки или пуловери на черно-бели точки. Важи същото и за саката, които все по-често са изместени от спортно-елегантните блейзъри във всевъзможни шарки и комбинации от цветове. Добавете към цялата тази цветна феерия и любимите точки.