Топ 5 шикозни дамски обувки за есента

Posted by admin 16.10.2019 0 Comment(s)

Есента е противоречив сезон. Освен че е студен и влажен, понякога изненадва с дълго циганско лято, това предполага, че дамите могат да държат както летните си обувки, така и есенните си такива на видно място. Нужно е само да следят прогнозата за времето и да изберат дамски обувки за конкретния ден, за конкретния тоалет. Ето топ 5 шикозни дамски обувки за тази есен, избрани от модните подиуми и от моделите на големите брандове в бранша.

 

Не можем да не поставим на първо място есенните дамски бори в черен цвят. Моделите тази година са опростени като излъчване с ток висок до 5 см, с остър връх и елегантна форма. Изобщо ботите през есента са масови обувки и е добре дамите да разглеждат различните модели предварително.

 

На второ място в тази специфична есенна класация са черните велурени лоуфъри. Много елегантни, стилни и направени за по-топлите дни на есента. Велурът в много силен тази година и това предполага различни обувки изработени от тази материя.

 

Черният цвят може да преобладава при ботите тази година, но на трето място идват различните дамски ботуши. Дизайнерите са избрали различни цветове, неутрални цветови текстури, като тупе, цвят кожа, сиво и бяло. Съчетавайте смело.

 

Под номер 4 се изкачват ботушите над коляно. Отново предимно велурени модели, в черно, в кафяво, с бродерии и украса, както и модели в розово. Много елеганс за дамските крака, с много възможности за уникални съчетания с облеклото.

 

Последното предложение от тази шикозна петица е за класическите черни дамски обувки на висок ток. Този сезон, елегантността и финото дамско присъствие е запазено с модели, които са класически откъм високия ток. Иначе прозрачна рамка за захващане към глезена, остър връх, широка средна част и много фина подметка.

 

Е дами, през есента дъждът или циганското лято винаги са на един ден разстояние, затова, време е за избор!