Тенденции при дамските обувки за 2017 година

Posted by admin 05.01.2019 0 Comment(s)

Тазгодишните зимни тенденции са изключително красиви, нежни и предизвикателни. Онлайн магазините ни предлагат изобилие от модели за всеки стил, но все пак нека видим кои са най-актуалните, за да ви помогнем да изберете най-подходящите.

Обувки с остър връх: Моделите с остър връх са задължителни за официалните тоалети. Те са предпочитани и от офис стила. Затова винаги са актуални и този сезон не са изключение. Ако имате нужда от нови обувки с остър връх, изберете модел с интересен цвят или форма на тока.

И като стана въпрос за тока, следващата тенденция този сезон е квадратният ток. Той е предпочитан заради удобството, но трябва да знаете, че модерната височина е ниска или средна.

Друга хитова тенденция са котешките токчета. Те са тънки и ниски, но определено обувките с такъв тип токче са много удобни и изключително елегантни. 

Обувки с дървени токчета: Стилни, с красив външен вид, обувките с дървени токчета се наложиха сред модните фаворити. Моделите с контрастиращи токове определено привличат вниманието към себе си.

Странни токчета: Странните форми на токовете, различният цвят или декорацията им ще откроят и най-обикновените обувки. Ако търсите нещо различно, заложете на обувки със странни токове.

Груби подметки: За почитателките на готик стила дизайнерите предлагат уникални обувки с груби подметки и токове, които са едни сред актуалните тенденции този сезон. Моделите в този стил често са украсени с големи катарами, което ги прави още по-нестандартни, но разбира се красиви.

Велурени и кадифени обувки: Навярно никой не е изненадан от тази тенденция, тъй като този сезон и велурът, и кадифетоса предпочитани и от модните дизайнери на облекла. Обувките от велур и кадифе изкушават почти всяка жена, макар да не са подходящи за ежедневно носене. Но определено и велурените, и кадифените обувки придават класа и изисканост.