Тенденции при дамските сандали

Posted by admin 13.06.2019 0 Comment(s)

Сандалите през този сезон от една страна са екстравагантни, но в същото време класически. Хита на сезона е комбинация на това, което на пръв поглед не може да се комбинира. Новите модели придават индивидуализъм и автентичност. А сега нека да разгледаме някои от най-интересните модели този сезон.

 

Тенденциите при сандалите през този сезон са модели в стил малко момиченце. Те са с тънка подметка или малко токче, съчетани с ярки разцветки, флорални мотиви и елегантни катарами. Популярна е и високата гумена подметка. Тя може да бъде доста разнообразна. Също така, пластмасови подметки, прозрачни платформи или пък прозрачни пластини.

 

Предпочитани материали: Тази година кожата и велура са най-предпочитани от модните дизайнери. Избирайте висококачествени материали, които се отразяват добре върху кожата на краката през модния сезон.

 

Едни от най-нашумелите модели са тези с платформа. Те красят всеки крак и въпреки платформата, изглеждат изключително елегантни, а и са много леки.

 

Ако платформите не са вашата страст, заложете на сандали с токчета. Пазарът предлага разнообразни иновационни модели, които са изключително комфортни. В своите нови колекции дизайнерите са обърнали специално внимание на удобството на токовете. Моделите с дебели токчета и малка платформа придават лекота, деликатност и са много удобни за носене. Токчетата този сезон могат да бъдат закръглени, състоящи се от няколко части, както и с най-неясни форми. Доста се наложиха и прозрачните.

 

Елегантни щампи и рисунки също са сред хитовите тенденции при летните обувки. Актуалните цветове са бежово, синьо и класическо черно. Много елегантно изглеждат и сандалите с бродерия и каишки. Сега колкото са по-високо разположени са панделките и лентите - толкова по-добре.

 

Не е за подценяване изчистеният дизайн. Той никога не излиза от модата и ако сте негова привърженичка, това лято заложете на свежи пастелни нюанси.