Тенденции при аксесоарите

Posted by admin 01.12.2019 0 Comment(s)

Често най-пренебрегваното от всички неща, които една жена носи, а именно аксесоарите, могат да създадат очарователен и завършен вид на всеки тоалет. Неправилната чанта, несъответстващият колан и шаловете, които са твърде фрапиращи, могат да бъдат причината вие да се превърнете в нещо, което не искате.

 

Обувки

Търсите начин да получите по-впечатляващо външен вид? Не се паникьосвайте! В наши дни обувките се предлагат в зашеметяващи дизайни и може да намерите модели, които отиват с всеки тоалет. Равните обувки са винаги на мода, а през тази година те изглеждат разкошно, украсени с перли, кристали, камъни и мъниста. С романтичен стил и цветни щрихи, може да избирате сред многообразие от ежедневни обувки като лоуфери, балеринки и оксфордки. За вашите вечерни изяви може да носите ботуши от мека кожа или велур над коляното. Те подхождат на къси поли, мини рокли и дори на пухкави пуловери - тези ботуши ще станат най-добрият ви спътник навсякъде.

 

Колани

Когато избирате колан, важно е първо да изберете да купите основните си аксесоари като обувки и чанта. Всяка жена трябва да има в гардероба си основен класически колан в черно. Жените с нормална талия изглеждат много добре с колани с традиционна ширина. По-тесните колани изглеждат добре на жени, които имат много тънка талия. Жените с крушовидни тела могат да изберат да носят широк колан под линията на бюста, за да привлекат вниманието към по-малката горна част на тялото.

 

Шалове

Повечето жени не осъзнават как носенето на шалове може напълно да промени външния вид на тяхното облекло. Малкият копринен шал, вързан около врата, може да бъде идеалният начин да освежите вашата си визия. За по-небрежен поглед в събота и неделя, използвайте дълъг шал и го прехвърлете около врата си. Винаги избирайте шаловете си според метеорологичните условия, така че те да имат функционална роля и да ви предпазват от екстремни климатични условия. Не се придържайте към обикновени шалове, защото вместо да разведрят консервативния ви вършен вид, те ще го направят още по-скучен. Вместо това, винаги залагайте на шалове в актуални стилове в различни шарки и ярки цветове. Внимавайте все пак с играта на цветове и се старайте да направите комбо, защото шалът е добре да обединява цветовете, които сте включили във вашия тоалет или да служи за контраст. Един не добре вписващ се шал, дори и да отговаря на температурите, може да изглежда твърде натрапчиво и да развали хубавия ефект от добре съчетаното ви облекло.