Тайната за перфектния външен вид с… дънки!

Posted by admin 02.02.2019 0 Comment(s)

Правилата за външния вид остават мощен актив в нашите ръце - особено ако знаем какво да избягваме и едновременно с това как да проектираме нашия стил. Ето няколко идеи как да създадете привлекателен външен вид с дънки и едновременно с това да се чувствате добре.

 

 

Силните страни трябва да се подчераят

 

Къде бихме искали теоретично (и на практика) да ни гледат? Хората ще гледат в тези места, в които ние насочим вниманието им чрез начина ни на обличане. Ние всички знаем силните си страни и следва да се стараем да ги подчертаем. Ако това са нашите очи, нанасяме внимателно грима си. Ако това е нашата гръб, ние го оставихме открит до степен, която отговаря на обстоятелствата... Ако са нашите глезени, ще носим рокля или пола, за да ги покажем. Нашите оръжия винаги трябва да бъдат извадени на преден план!

В случай, че имате тънка талия, задължително добавете колан върху джинсите. Ако имате слаби крака, не пропускайте шанса да носите дънки с втален силует. Ако полагате усилия ежедневно във фитнеса, можете да носите горещи шорти от деним, за да покажете стегнатите си крака.

 

 

Носете подходящи обувки

 

Самочувствието, което излъчвате с обувки, които ви стоят добре, е определящо за цялостния ви външен вид. Дънките са онзи универсален елемент на нашия гардероб, който изглежда страхотно с почти всеки чифт обувки. Те могат да бъдат платформи, маратонки, балеринки, лоуфери или да имат високи токчета. Каквото и да изберете, трябва да ви са удобни за ходене.

 

 

Вие сами проектирате целия си външен вид

 

За да изглеждате по начина, по който искате, независимо дали обстоятелствата изискват от вас да създадете небрежен ежедневен аутфит или бляскава вечерна външност, вие се нуждаете от предварителна подготвка. Дрехите никога не бива да излизат един час преди вашата среща от гардероба. Желателно е да сте изпробвали това, което ще носите. Проверете състоянието на дрехите и не оставяйте нищо на случайността - дори и вашето освежаване с ютия не бива да се оставя за последния момент. Винаги трябва да сте готови с вашия тоалет по-рано.

 

 

Изберете комфорта

 

За да бъдете перфектни, вие освен, че трябва да сте неотразими, следва и да се чувствате комфортно. Второто обаче е добре да има предимство. За мъжете е изключително привлекателно, когато жената се чувства добре в тялото си. В тези моменти другият винаги ще ни наблюдава. Въпрос на време е да усети вашия дискомфорт с много стегнато облекло като твърде впити дънки, тясно бельо или неудобни обувки с прекалено извито стъпало.