Съвети за съчетаване на обувките с дънките и клиновете

Posted by admin 18.05.2019 0 Comment(s)

Може би се чудите как да носите зимните обувки, които са широки около глезена или високите ботуши? Можете да ги съчетаете с  дънки или клин. Най-добре е да отидете на пазар с дънките или клина, който искате, тъй като така ще добиете най-точната представа за това как стои дадения модел обувки. 

Вижте някои обувки и начина, по който те се съчетават с най-универсалните дрехи на света.
 

1.  Ботите са обувките, които имат най-много разнообразие. Те могат да са на платформа, на ток или с буца.  Ботите с буца можете да носите, като пуснете дънките върху тях.
 

2. Ботите или ботушите, които са широки около глезена, стоят набръчкано в горната си част.  Те са леко издължена или заострена форма отпред и са с дебел ток. Със сигурност подобни обувки ще ви придадат по-изискан вид. Някои от тях имат леки катарами, които им придават по-кънтри вид.
 

3. Ботуши с дължината до глезена. Това може би са обувките, които могат да се носят по всякакъв начин. Един лесен и бърз вариант е да приберете тесните дънки или клина в тях и гарантирано ще изглеждате модерно, вълнуващо и секси. Тънките токове или буците при тях са по-добрите възможности за тях. 

Ботушите с разгъващи маншети също са доста добър вариант.  С тези обувки ще вие топло през целия зимен сезон и ще изглеждате винаги прекрасно с лека нотка на елегантност и женственост. Каква по-добра визия за ежедневието от тази, която съчетава всичко, което искате в едно?
 

Тези обувки изглеждат чудесно с тесни дънки и клинове, когато са съчетани с палто или яке, което в същия тон като ботушите или в близък като цветове, кройка, текстура, материал и прочие.  Добавете елегантен шал или шапки и вижте как хората започват бързо да взимат пример от вас.