Сребристи обувки на платформа

Posted by admin 18.04.2020 0 Comment(s)

Дамски обувки на платформа сребристи

Истински хит през последните няколко сезона са обувките с платформа в металически цветове. Те не са най-практичните, но се съчетават перфектно с дънки, черни панталони и многоцветни рокли. Сребристите обувки с платформа изглеждат футуристично и придават съвременна привлекателност на всеки тоалет.

Много от световно известните марки представиха в столиците на модата обувки без всякаква декорация, фокусиращи цялото ни внимание върху цвета, текстурата и силуета.

 

 

Сребристи боти на платформа

Световните дизайнери акцентират въху още една нова тенденция в декорацията на обувките – метален акцент върху пръстите. Такива модели обувки с метален нос бяха представени върху модели с платформа от голяма част от световните марки.

Металните елементи отпред изглеждат еднакво добре, както на заоблени, така и на заострени отпред модели.

 

Сребристи сандали на платформа

Гланцови повърхности, отразяващи светлината елементи, блестящи пайети, релефна кожа с метален цвят – сребристите обувки изглеждат толкова шикозно и придават нимуверен блясък към всеки тоалет. Разнообразете вашата външност и включете и други сребристи или златисти аксесоари като чантички, колани, гривни, колиета, обеци и други. Тази тенденция се формира още преди няколко сезона, но сега вече напълно се наложи, като премина от модните подиуми по улиците. Студеният металик и приказното сребристо допълват красиво всеки аутфит. В търговската мрежа се предлагат както по елегантни лоуфери, така и по-груби модели с релефни подметки. Изводът е следният: този сезон трябва да бъдете смели и да започнете да носите сребристи обувки не само за специални случаи, но и в ежедневието.