Сребристи ботуши

Posted by admin 02.07.2020 0 Comment(s)

Все още е отворен въпросът какво да се носи със сребристи ботуши, за да изглеждате  стилно и привлекателно. Има няколко печеливши комбинации:

 

Дамски боти и ботуши с токчета

 

Дългите сребристи ботуши с ток изглеждат идеално. Независимо от дължината им (до или над коляното), те карат краката да изглеждат визуално по-дълги. Те винаги са  печеливш избор за стилни тоалети независимо от това дали носите риза или блуза, пола от деним или кожа, права или разкроена. За офиса най-добре е да заложите на риза и пола с миди дължина.

 

Сребристи чизми с токчета

 

Такива сребристи ботуши изглеждат изключително добре с плетена рокля. Това може да е модел от мек и лек трикотаж или обемна дълга плетена рокля с плътни плитки. Независимо от избраната опция, изображението ще бъде стилно, уютно и много привлекателно.

 

Ботуши с висок ток се смесват хармонично с тесни панталони и дънки. Освен това, слабите и високи момичета следва да избират панталони с контрастиращи на ботушите  цветове, а пълните дами с нисък ръст е по-добре да заложат на монохромен тоалет.

 

За да създадете имидж в офис стил с високи себристи ботуши, трябва да закупите изчистен и семпъл модел, докато за аутфити за всеки ден в небрежен стил може да вземете и по-екстравагантен модел. Можете да омекотите визията със стилно сако за през деня, а за вашата вечерна лъскава клубна визия може да носите такива обувки с късо кожено яке в цвят металик. Най-важното е, че всички елементи на модерния тоалет, трябва да са съчетани внимателно по цвят и модел.

 

 

Ниски сребристи боти и ботуши

 

Образът им е не по-малко стилен, макар, че са без ток. Р изи, пуловери, сака, жилетки и суитчъри изглеждат добре с дънки и ботуши в металически цвят. Равни сребърни ботуши могат  да се носят с ризи, тесни дънки, къси поли и къси рокли. В същото време модните дизайнери препоръчват носенето им в комбинация с непрозрачни чорапогащи. Това ще ви позволи спокойно да скриете всички несъвършенства на фигурата.

 

Сребристи летни ботуши

 

Летните сребристи ботуши са сякаш специално проектирани за ежедневни тоалети. Те могат да бъдат от филигрирана кожа, без пета, без пръсти или с други отвори. Те могат да бъдат украсени с блестящи метални декорации. Такива ботуши се вписват хармонично в небрежния стил, което е невъзможно да си представим без закачливите къси панталонки и тесни дънки. Този стил е особено харесван от подрастващите, въпреки че възрастните дами също не се отказват от тези удобни и ярки модели.