Спортът в дамската мода

Posted by admin 15.01.2019 0 Comment(s)

В България от години наред анцузите на популярни спортни марки се възприемаха за дрехи за излизане. И всичко това бе доста комично за един човек, пристигащ от Запада, там, където висшата мода диктува съвсем различни правила за обличане. Но сякаш някой ни чу и любителките на спортните екипи, горнища, долнища и маратонки най-накрая могат да заложат на своя собствен стил, дори когато излизат на парти или се отбиват в офиса да приберат някои документи. Спортът в дамската мода на 2017 година е повече от осезаем. А днес ще ви разясним и няколко подробности в тази насока.

Спортни горнища – идеалната комбинация за дълги поли или връхна дреха за вечерна рокля

Както искате разбирайте този каприз на големите модни дизайнери, но все повече известни личности ще виждате именно в такава комбинация. Да, тя е учудващо странна, но признайте, си – оригинална и безспорно, супер удобна, особено ако държите по време на парти да си танцувате на воля.

Високите токчета вече могат да се съчетават със спортен панталон

Това е не просто позволено, а закон за спортният тренд на 2017 година. И дори да ви звучи и изглежда нелепо, ще намерите популярни звезди и даже модни икони да прибягват до такава комбинация. Не си мислете, че ние я възприемаме. Наистина е странна, но какво пък…

Спортни обувки с изискани дрехи

Особено популярно е кецовете в бяло да се съчетават с дълги и елегантни палта. Те може да се допълнят и от пола тип молив, както и прилежна рокля в стил туника и риза. При всички случаи и тук удобството е поставено като критерий за постигане на съвършената визия. Е, няма нищо лошо в това да сме красиви и да ни е комфортно, нали така, дами?