Спортните дамски обувки - актуално

Posted by admin 17.02.2019 0 Comment(s)

Всяка дама трябва да има поне един чифт класически дамски обувки на висок ток, но и…някои удобни маратонки, не останали скрити в гардероба зад дрехите, които няма да сложи никога повече, а на видно място в случай на предложение за разходка или спонтанно желание за тренировка. Обаче в модата, нещата се стекоха така, че вече спортното е еднакво удобно и модерно. Доказателство за това е последната тенденция в дамската мода, диктуваща госпожиците смело да комбинират официални рокли с горнища от анцуг..В тази връзка, на почест тази година са и спортните дамски обувки. Какви точно ще са те и какви са очакваните тенденции в категория дамски маратонки и кецове, ще разберете още сега:

Кецове близнаци

Това са онези допълващи се обувки, които включват дясна с даден акцент, чието продължение намираме в дясната обувка. Обикновено, това са гуменки в стил кларкове, но не е изключено да намерим и такива кецове на равна платформа.

Маратонки за тичане

Онези маратонки, които доскоро купувахме единствено и само за спорт, вече смело съчетаваме с поли, рокли и дори панталон с ръб, подходящ за делова среща или офиса. Е, това че правим такива съчетания, не означава, че задължително трябва да ги носим на такива бизнес обеди. За там оставете добрите стари обувки на високи токчета.

Белите маратонки

На известна марка или изцяло изчистени без никакви лейбъли, но обвити в стерилна бяла чистота – те са просто идеалното допълнение към тенис рокля, пролетно сако или дори ефирна  пола за плажа.

Изрисувани ръчно

Ако не с акварел, то защо не и с игла и конец. При всички случаи апликации, които сякаш идват от четката на Пикасо са последният хит сред спортните дамски обувки – кецове с цветя, маратонки с приказни мотиви! Просто тотален разкош!