Сникърси

Posted by admin 16.09.2019 0 Comment(s)

Сникърси значение

 

Всеки човек има нужда от стилни и надеждни сникърси обувки. Всъщност трябва да признаете, че модерните сникърси български или на чуждестранни фирми изглеждат перфектно и са подходящи за почти всяко облекло! Ако все още се съмнявате, че тези обувки са подходящи за ежедневния ви външен вид, предлагаме малък моден преглед:

Дамски сникърси на платформа

 

Тенденцията да се носят кожени сникърси с масивна подметка остава същата, както в предишния сезон. Тези сникърси на платформа  отново са върха на популярността. Те са с познати футуристични силуети с гофрирани високи ходила, многобройни катарами, закопчалки, цветни мрежести в детайли, както и чорапи-ботуши, които въпреки тромавия външен вид са много удобни, леки, меки отвътре и е много удобно да се обуват и събуват.

 

Цветовете сникърси естествена кожа напоследък стават все по-ярки: в търговската мрежа могат да се намерят модели в необичайни цветове като зелено, оранжево, ярко синьо, мента, а също и с елементи от най-популярния цвят за 2019 г., според Pantone, жив корал.

 

Дамски бели сникърси

 

Белите модели са класика. Те могат да се комбинират не само със спортно-елегантно  облекло, но и с дрехи в бизнес ежедневен и дори класически стил. Опитайте комбинация с тренчкот или сако и се убедете сами. За най-дръзките е подходящо да включат в тоалета си елемент с леопардов принт.

 

Опитайте се да създадете тоалет със снежно бели спортни обувки като тези от новата ни колекция дамски сникърси 2019 в нашата онлайн платформа mes.bg с къса рокля в цвят каки. Успехът ви е гарантиран!

 

Маркови сникърси

 

Ако искате да сте в синхрон с най-новите тенденции, може да заложите на модерни дамски масивни сникърси във всички нюанси на сивото. Сред най-предпочитаните са дамски сникърси Адидас, сникърси Армани, сникърси Конверс, сникърси Пума и други.

 

С какво и как да носите масивни сникърси?

 

Обърнете внимание на моделите в цветове като графит, опушен, светло сив и други нюанси. Ако искате да изглеждате свежо, изберете маратонки в по-ярки цветове и не се страхувайте да играете в контрасти. С тях ще изглеждате зашеметяващо, ако ги носите с нежни плисирани поли. Ефирните рокли са отлично облекло, което също се вписва с тях. Ако намерите обемен аксесоар, който да съответства на обувките, външният ви вид ще бъде просто перфектен. Излишно е да казваме, че денимът е добър в комбинация със сникърси.