Сиви обувки

Posted by admin 11.09.2019 0 Comment(s)

Сивото е новото черно! Това е идеалният цвят за есента и зимата, за това е толкова предпочитан за ежедневни или вечерни поводи през студените месеци. Сивият цвят има много нюанси - много отворени и тъмни оттнъци, с които може да играете, тъй като се комбинира с всички цветове. Цялостна, сива, ежедневна и спортна екипировка е подходяща за всички времена, като същевременно е минималистична и много стилна! Добавете спортен характер на вашия аутфит, като изберете сиви обувки с равни подметки.

Те са стилни, удобни и отиват на всичко! Комбинирайте ги с извънгабаритно палто със сиви панталони и грубо плетени пуловери.

Традиционно сивите тонове варират в широки граници, за това използвайте монохромни техники. Ако например вашият сив цвят палто е отворен и светъл, го комбинирайте с тъмно сив пуловер.

Носете любимите си сиви кожени обувки от електронен магазин Mes.bg и ги комбинирайте с кожена чанта за рамо, която ще даде по-женствен въздух на външния ви вид. Онлайн магазинът предлага ежедневни, спортни и официални обувки, с които може да избягате от скуката и да се заредите с изключително добро настроение.

Сивият цвят и тази година е абсолютния главен герой! Довършете аутфита с опушен грим, модерно, ярко червило и оригинално сребристо бижу, с което да се откроявате, където и да отидете.