Сиви дамски чанти

Posted by admin 24.01.2021 0 Comment(s)

Ако се вгледате в колекциите на известните модни дизайнери ще забележите една нова тенденция: многото нюанси на сивото. Ето защо е чудесна идея да инвестирате в сива дамска чанта естествена кожа.

 

 

Тазгодишната мода приема сивото във всичко! От красиви дълги вечерни рокли, през плетени дрехи, до палта. Но там, където определено става неотразимо, са чантите!

 

Вече две години земните цветове доминират в елементите от нашия гардероб. Тази година щафетата в гамата от неутрални цветове определено приема сивото. Очевидно тенденцията при сивите нюанси ще се запази достатъчно дълго...

 

Въпреки факта, че много къщи и дизайнери представят в своите колекции много различни цветове, от пастелни до много ярки, неутралните нюанси не липсват. Сивото е тенденция, която доказва своето всемогъщество и това не е случайно.

 

Оттенъците на сиво в дрехите, аксесоарите, бижутата и дори украшенията за коса, са факт! 

 

Неутралните цветове от една страна са като „платно“, където комбинациите с други цветове около тях са практически безкрайни. Сивото може да се носи и в монохромен външен вид.

 

Ако предпочитате по-тъмните нюанси, асфалтовото сиво е един от двата най-подходящи цвята. Това е популярната версия на сивото главно за палта, якета и пелерини. Това не означава, че не го виждаме върху чанти и обувки.

 

Асфалтово сивото беше използвано широко в колекциите, представени на модните подиуми, с впечатляващи рокли, панталони, поли и дълги палта, комбинирани с обемни торби и раници, както и с боти и ботуши в този шикозен сив тон.

 

Това е сив нюанс, доста близък до черния, който може се носи през целия ден с голяма лекота.

 

Гълъбовото сиво е друг сив оттенък, който печели вниманието ни този сезон. Това е лек вариант, който клони към „студените цветове“. Той се комбинира чудесно с останалите студени цветове за тази есен и зима.

 

Тази година на модните подиуми видяхме много интересни елементи и съчетания в сиво, доказвайки, че сивите облекла и аксесоари могат да бъдат невероятно елегантни, аристократични и луксозни, но и много геометрични, еклектични и необикновени.

 

Олицетворението на елегантността в сивите нюанси създава тоалети, заредени с женственост и чар. Видяхме зашеметяващи тоалети с дълги палта, дебели плетива и чантички през кръста, на врата или по диагонал пред тялото.

 

Много от големите имена в модата създадоха тотално сиви тоалети, които са изтънчени и женствени и сякаш притежават неподражаема скулптурна елегантност. Те показаха как едноцветният сив външен вид може да привлече вниманието. Някои от тях дори използващи блестящи сребристи детайли. И това са само няколко примера!

 

https://mes.bg/evtini-obuvki