Синя дамска чанта

Posted by admin 14.12.2020 0 Comment(s)

Чантата е аксесоар, който създава завършващ щрих към целия външен вид, затова тя може да бъде семпла и незабележима, или да подчертава вашата уникалност, като я оставите да се откроява от останалите елементи на облеклото. С този пост ще ви дадем някои лесни за изпълнение идеи за съчетаване на синя дамска чанта естествена кожа, лак, велур, набук или текстил с вашето облекло. И така, какви обувки да носите със синя чанта?

 

 

Повярвайте ни, няма нищо трудно - просто, трябва да сте сигурни, че чантата ви съвпада с целия външен вид, с други думи, не позволявайте на този аксесоар да изглеждате неуместно.

 

За офиса от 9 до 5 може да носите вашите делови костюми с тъмно синя дамска чанта тип торба. Нека вашата прекрасна дамска чанта тип торба е в същия син нюанс с един елемент от вашето облекло. Носете морско синьо поло, класически панталон с висока талия и черно вълнено сако. Допълнете тоалета с бежови велурени боти и колие във формата на сърце.

 

За вашите екскурзии извън града, направете така, че външността ви да изглежда  непринудено. Ще ви трябват тъмно синя дамска чанта, сини дънки, блуза с пейсли принт и топла кожена жилетка в кремав цвят. Резултатът може да бъде страхотен, но не забравяйте да подчертаете вашата индивидуалност, като добавите златни бижута и заоблени очила.

 

За вечерни поводи може да заложите на синя лачена дамска чанта. Може да я носите с черни боти, черно палто и шикозна вечерна синя рокля. Това модерно изглеждащо облекло в сини нюанси, може да се използва за коктейлни събития и партита.

 

Шикозна светло синя дамска чанта с метална верижка с оригинална геометрична форма може да се носи с вашите любими стилети в син цвят. Такова облекло е чудесно решение за вашите социални срещи по време на обяд в ресторант или излизане с приятели. Може да носите кремав пуловер със сини големи точки и бяла пола със сини ивици и миди дължина.