Силиконови ботуши

Posted by admin 22.09.2019 0 Comment(s)

Силиконовите ботуши не са изцяло от силикон. Това няма как да стане просто защото ботушите са с по-сложна като направа обувки, защото може да имат различно предназначение. Силиконовите ботуши може да се използват като работни ботуши, като заместител на гумените ботуши, но и като ботуши за ежедневно носене.

То вече дори гумените ботуши са тренд на съвременния пазар и са далеч от това, което си представяте като рибарски ботуши, какво остава за силиконовите ботуши, които имат предимството да са покрити с гъвката силиконова материя. Още повече, има модели, които се продават за момчета и момичета, с цел да имат защита за краката при студено и влажно време. Като същите тези модели са подобаващо декорирани.   

 

Защо обаче има такъв интерес към съвременните модели силиконови ботуши? За разлика от гумените и каучуковите ботуши, те са много по-лесни за поддръжка. Също така материята им ги прави по-дълготрайни от обикновените гумени ботуши. Освен това като прибавим към тях добавената подплата и декорации, те наистина придобиват страхотен външен вид.

 

Представете си структура им така: отвън е силиконовата обвивка и естетическата визия. Отвътре са меките чорапи с вата или подплата, за да пазят топлина. Подметката също е направена с грайфер, за да осигурява стабилност при влажна настилка или по време на валежи. Това са новите силиконови ботуши.