Силата на аксесоарите

Posted by admin 02.04.2019 0 Comment(s)

Има много случаи, когато жените успяват да изглеждат така сякаш са облечени с тоалет за милион долара и наподобяват професионален модел, който може да украсява корицата на модно списание. Kогато пазарувате модни аксесоари, имайте предвид съветите, които ще разгледаме в този пост и не забравяйте, че когато става дума за мода и стил, нищо не работи по-добре от инстинкта ви.

 

Обувки

Когато търсите обувки за студения сезон, които ще ви накарат да се усмихнете, може да помислите за боти с висок ток, множество каишки и катарами.

За свободното време може да заложите на удобни лоуфери. Те имат спокойна визия и могат да отговорят дори и на най-взискателните вкусове.

За вашите ежедневни задачи може да носите балеринки в разнообразни цветове и дизайни, които комбинират класически стил, шик и забавление.

През уикенда може да носите маратонки – те са разумни, защото се носят от сутрин до вечер и съчетават комфорт и елегантност!

 

Обеци

Докато избирате обеци, е важно да изберете чифт, който да ласкае лицето ви, вашата рокля и да съответства на вашата личност. За лицата, които са правоъгълни, е важно да изберете обеци, които не добавят дължина към вашето лице. За дами с лица с кръгла форма, напротив, илюзия за дължина може да бъде осигурена чрез носенето на висящи обеци. Лицата с форма на сърце се нуждаят от симетрия и биха изглеждали по-привлекателно с полилейни обеци. Жените с лица с овални форми са изключително щастливи, тъй като могат да носят почти всякакъв вид обеци.

 

Гривни

Изборът на гривни зависи напълно от това, което ви подсказва усещането ви за стил и какво ще бъде облеклото, с което ще комбинирате гривните. Ако имате леко консервативно чувство за мода, тогава би било добра идея да инвестирате в чифт диамантено украсени гривни или дори перлена маншетна гривна. За по-младите жени, които обичат модерните бижута, могат да се изберат гривни в безброй цветове, за да ги носите заедно или в зависимост от цвета на вашето облекло.

 

Колиета

Както и при гривните, дамите с класически вкус могат да носят диамантено колие или перли на един или повече низа. По-младите дами могат да носят висулка с малка декоративна фигурка или камъни сваровски. Дамите, които харесват масивните бижута могат да заложат на колие с едри камъни, дървени или метални орнаменти. Колиетата също са чудесна възможност за съчетаване с дрехите, които носите в офиса. Те могат да бъдат в сходни или контрастни цветове.