Сандали със затворена пета

Posted by admin 08.01.2020 0 Comment(s)

Когато лятото наближава или е разгара си, онлайн продажбите на модни колекции летни сандали със затворена пета са най-големи. Те са сред най-обичаните от дамите и носят непреходна, класическа елегантност, независимо от цвета, модела и материала. Витрините на физическите магазини са пълни с промоции и отстъпки, а онлайн магазините организират програми с намаления и разпродажби.

В началото на есента пък навсякъде тези обувки се предлагат на толкова изгодни цени, че може да купите дори няколко чифта за следващата година. И накрая, мечтата да намерите идеалния чифт или два, а защо не три или четири... чифта сандали в тенденция, може да се сбъдне! И така, как да навигирате в това разнообразие и да изберете удобен и стилен модел? В края на краищата съществува опасност да закупите обувки, които са били обект на рекламация. Такива дамски сандали със затворена пета просто ще събират прах в гардероба.

 

 

Съвет 1. Решете защо ви трябват тези обувки

 

Понякога, докато пазаруваме, ние момичетата абсолютно губим контрол над покупките си. Виждайки модни сандали със затворена пета и пръсти на по-ниска цена, ние сме готови да влезем в битка с нашите съперници, които са им хвърлили око и тогава няма абсолютно никакво време за мислене! Ако в този момент четете тази статия и не дърпате обувката от ръцете на разгневена дама, тогава все още имате шанс да поразмишлявате и да решите къде ще носите новите си сандали.

 

 

Съвет 2. Изберете обувки според размера и пълнотата на крака

 

Повечето от нас са много добре запознати с приетата метрична система за определяне на размера и ширината на обувките. Въпреки това много оригинални европейски модели сандали за лятото, са създадени според малко по-различни параметри. Ето защо, дори и да сте сигурни, че избраният чифт високи или ниски сандали със затворена пета ще ви подхожда, изпробвайте обувките си преди да ги купите и се разходете с тях в магазина. Освен това е по-добре да правим това късния следобед или вечерта, защото краката ни са склонни да се подуват вечер.

 

 

Съвет 3. Изберете обувки за конкретен външен вид

 

В идеалния случай всяко момиче трябва да има личен стилист, който да му каже какво да облечете с това или онова. За щастие, много от нас, дори и да не сме в състояние да се обърнем към професионалисти, имаме естествено усещане за красота. Освен това имаме най-добрия източник на информация - г-н Google, който винаги ще ни каже с какво да носим нашите модели с платформи, ток или равни сандали със затворена пета през лятото. Е, скъпи момичета, ние, екипът на е-магазина ни mes.bg, вярваме във вас! Опитайте нещо ново, експериментирайте и се забавлявайте!