Съчетание на обувките с чантата

Posted by admin 21.10.2019 0 Comment(s)

Съчетание на обувките с чантата: Как да постигнем модна и интересна визия?

Как да съчетаем по най-добрия начин обувките с чантата? Всеки знае, че ако иска да изглежда добре, не е необходимо да разполага с купища обувки и чанти, а е необходимо просто да умее да комбинира добре тези, с които разполага. Затова винаги, когато обновявате гардероба си, се съобразявайте с това, с което вече разполагате. За да направим този избор по-лесен, предлагаме ви няколко полезни идеи от специалистите.

Обикновено дамите са свикнали да използват обувки и чанта в един и същ цвят. Това наистина си е класическо съчетание, но съвсем не е единственото, което ще ви помогне да изглеждате стилно.  Съвременните тенденции са по-смели и по-дръзки, като провокират модерната жена да прояви повече въображение. Така че, ако сте решили да разнообразите своя имидж, не се притеснявайте да експериментирате. Разбира се, съществуват няколко основни правила, които ще ви помогнат в правилното съчетание на форми, материали и текстури.

Искате ли да блеснете с модна визия, заложете на различни текстури!

Това винаги изглежда оригинално и без съмнение ще помогне да добавите нотка индивидуалност към вашия стил. Комбинацията от различни текстури може да включва например лачена чанта и велурени обувки или обратното – велурена чанта и лачени обувки. Подобно съчетание значително ще освежи външния вид на всяка дама и със сигурност ще стане причина тя да привлече много одобрителни погледи!

Още един моден и привлекателен вариант е да се комбинира гланц и мат. Чанта в метални нюанси ще изглежда страхотно в съчетание с матови обувки. Например, отлично би направило, ако обувките с в бежови нюанси, а чантата е в бронз.

Страхотен моден трик е също и изборът на щампована чанта и гладки обувки, както и обратното. Тук трябва да отбележим, че обикновено погледът се привлича от по-необичайните текстури, което в този случай означава, че една щампована чанта ще привлича погледи по-скоро към горната част от облеклото ви, докато щампованите обувки ще акцентират върху долната.