С какви тоалети да носим различните цветове обувки?

Posted by admin 18.09.2019 0 Comment(s)

Ще ви запознаем с няколко успешни комбинации при съчетаване на цветовете на обувките и дрехите, които ще ви помогнат да изградите модерен и стилен външен вид. 

Обувки в зелен цвят

Те са изключително свежи и приятни на външен вид, тъй като зеленият цвят има свойството да въздейства успокояващо върху психиката. Не пропускайте да снабдите гардероба си поне с един чифт зелени обувки. Що се отнася до комбинирането им с цвета на дрехите, най-успешни са вариантите между зелено и кремаво, зелено и кафяво, зелено и сиво. Зелените обувки изпъкват чудесно и когато ги носите със златни, жълти и оранжеви оттенъци в облеклото. Много стилна е също и комбинацията между зелени обувки и бял тоалет.

Летните модели обувки в зелено си подхождат добре и с дрехи в сиво, тъмно синьо и червено. Обикновено зелените обувки се предпочитат от спокойните, сдържани дами, които изненадват със забележителен интелектуален потенциал.

Обувки в цвят тюркоаз

Те са страхотни и ненадминати по стил. Тюркоазените обувки може да носите с тоалети в тъмно розово, череша и кремаво. Прекрасно е и съчетанието между тюркоаз и жълто, както и между тюркоаз и лилаво. Кафявият цвят на тоалета също е добър избор за тюркоазените обувки, както и повечето наситени нюанси на червения.

Обувки в синьо

Сините обувки изглеждат много нежни и елегантни. Те си подхождат невероятно с червени, кафяви и оранжеви нюанси. Ако си облечете сив тоалет, също ще привлечете доста възхитени погледи с тях. Други подходящи тоалети за сините обувки са тези в розов, жълт и естествено – в бял цвят.

Обувки в златно

Тези обувки винаги ще привлекат вниманието и ще придадат изискан блясък на вашата визия. Можете да ги съчетаете с дрехи в зелено, кафяво, черно, червено и бяло.

Обувки в сребърно

Бъдете внимателни с тези обувки, не си подхождат с повечето цветове. Най-безопасно е да заложите на тоалет в бяло или черно. Изглеждат добре и в комбинация с дрехи в синьо-лилавата гама.