С какви обувки да носите прави дънки?

Posted by admin 03.09.2019 0 Comment(s)

Правите дънки са сред онези дрехи, които веднага ви придават модерен, „готин” вид. Въпреки това, мнозина се страхуват да се вмъкнат в чифт от тези тесни панталони. С тях може да се скрие всеки недостатък на фигурата.

 

Винаги можете да забележите жени с перфектни фигури, които ги носят със самочувствие. От известни личности до тийнейджъри, правите дънки са класни и никога не излизат от мода. Мнозина избират грешния начин да ги носят, като да избират погрешните обувки или ги съчетават с погрешната горна дреха. А това може много лесно да съсипе външния вид.

 

Перфектното комбиниране има разнообразни алтернативи. Съчетаването с подходяща блуза е добре да стане с модел, който не е прекалено впит или прекалено отпуснат. Изборът на подходящия тип обувки с него е нещо, което не може да бъде игнорирано. Тъй като вашите дънки привличат вниманието, обувките също не могат да бъдат пропуснати. Неправилният чифт обувки може да ви отнеме доста точки. Ито няколко идеи относно външния ви вид и комбинирайте правите дънки с опциите, посочени по-долу.

 

Високи ботуши

Нищо не изглежда по-добре от това, което високите ботуши правят с тези панталони. Вземете правилният чифт ботуши до коляното и пъхнете дънките си в тях. Може да носите правите панталони и върху ботушите.

 

Можете, също така, да носите боти. Пъхнете джинсите в тях или ги пуснете свободно отгоре - и двата стила изглеждат страхотно с тези панталони.

 

При избора на женски обувки за тази цел, класическите обувки с токчета са основен елемент. Велурените обувки изглеждат много елегантно с тях. Ако търсите обувки, които да подхождат перфектно на дънките с прав силует, то обувките със заоблен връх и дискретно вградени платформи са идеалния избор.

 

Обувки стилето

Ако искате да изглеждате зашеметяващо, заложете на класически лачени обувки с тънък ток и заострен връх, наречени стилето. Тези съблазнителни обувки допълват по невероятен начин плътните кройки дънки и дават желания окончателен завършек на облеклото ви. Можете, също така, да изберете обувки с остри върхове и отворена пета или с отворени пръсти, а през зимния сезон може да заложите на подобен модел ботуши. Обувките стилето в различни цветове кожа също изглеждат страхотно. Уверете се, че не са прекалено „фънки” или многоцветни. Ярките цветове изглеждат страхотно само, ако съвпадат с гората част на тоалета. Ако искате да експериментирате с външния си вид със сандали, изберете модел с каишка на глезена или кожените сандалети.

 

Сладки маратонки

Ако искате да изглеждате добре с тези панталони, всичко, което трябва да направите, е да закупите чифт удобни маратонки. Ако смятате, че "токчетата не са за вас", тогава маратонките могат да бъдат правилният вид обувки за вас. Те са перфектни ежедневни обувки, които могат да се носят с дънките с права кройка и същевременно да изглеждат страхотно. Този аутфит е особено популярен сред тийнейджърите. Кецовете също са добър избор, когато носите спортни тениски с прави панталони от деним.